Testimoniale

„Dulcețuri și toppinguri cu aroma copilariei, a viselor împlinite, a zilelor cu bucurii. Delicioase!”


Andra S.
5/5
„Am primit astăzi coletul de la dvs. și sunt super-mulțumită. Produsele sunt delicioase, mai ales siropurile și dulceața-fantezie. Recomand cu mare drag. Am să încerc de asemenea și zacusca și gemurile, produse care nouă nu ne-au lipsit niciodată din casă.”
Anamaria C.
5/5
„Zacusca de ghebe este delicioasă și la comanda pe care am dat-o mi-au trimis și dulceața de ardei iute ca bonus. Nu mă așteptam să fie atât de bună!”
Andrei S.
5/5
„Am primit coletul și sunt foarte mulțumită de produse. Am achiziționat gem de coarne, sirop de zmeură (care este foarte bun și are un gust natural minunat), sirop de cireșe cu mentă și multe altele. O să mai comandăm! Vă mulțumesc!”

Loredana C.
5/5
„Zacusca de la Dulcețica Mamei e tipică zonei Moldovei și Bucovinei. Pe scurt... e zacuscă adevarată, este exact ce trebuie să fie!”

Daniel C.
5/5
„Vă mulțumesc frumos pentru toate bunătățile, ieri a ajuns pachetul și sunt foarte încântată de calitatea produselor 😍. Dumneavoastră sunteți o persoană de nota 10. Vă recomand cu drag produsele, mai ales zacusca de hribi și de vinete!”

Mariana O.
5/5